Az Alta Genetics Hungary Kft. több mint 10 éve aktív szereplője a hazai agrárpiacnak. A sikeres szarvasmarha szaporítóanyag ágazat 2017-től vetőmag forgalmazással egészül ki. 

Az általunk forgalmazott BARENBRUG és NS SEME vetőmagok kategóriájukban kiemelkedő minőséget és kiváló ár-érték arányt biztosítanak. Szarvasmarha szaporítóanyag tevékenységünk mellé 2017-ben emeltük be a vetőmag forgalmazást. Az általunk forgalmazott kukorica, napraforgó, szója, lucerna, gyep fajták a világ élvonalába tartoznak és hazánkban is bizonyítanak.

ROYAL BARENBRUG GROUP
 
A 113 éves holland Royal Barenbrug Group elismert név a fűfélék, pillangósok és lucerna fajták nemesítésében. A vállalatot 1904-ben hozta létre Arnhemben Joseph Barenbrug. A cég a kezdetektől, napjainkig egy családi vállalkozás, melyet jelenleg a negyedik generáció irányít.

Az olyan fejlesztések, mint a polimer mátrix védőrétegben rögzített Rhizobium törzs a lucerna vetőmagon, vagy a finomlevelű nádképű csenkesz, amely akár 1m mélységből is hozzájut a talajnedvességhez, világszerte felkelti a gazdák érdeklődését. Magyarországra azok a fűkeverékek és pillangós takarmánynövények kerülnek, amelyek Romániában, Lengyelországban és Németországban a legjobb termésbeli és beltartalmi eredményeket hozták az elmúlt 10 év átlagában.
Ezen vetőmagok kizárólagos magyarországi forgalmazását az Alta Genetics Hungary Kft végzi.

NS SEME

Az 1938-ban, Újvidéken alapított Növénytermesztési Kutatóintézet a világ élvonalába tartozik a szántóföldi és zöldségkultúrák fejlesztésében. Mára Szerbia egyik legsikeresebb exportcégeként a Világ 40 országában, több mint 500 haszonnövény fajta szaporítóanyagát forgalmazzák. A Magyarországon is megbecsülésnek örvendő fajták újabb és újabb nemesítéssel egészülnek ki minden évben.